Valtioasiainpohde XI: En tuomitse minäkään

Minä EN tuomitse palestiinalaisten täysin ymmärrettäviä yrityksiä taistella maataan ja kansaansa vapaaksi vuosikymmeniä jatkuneesta sionistisen regiimin jokapäiväisestä raa’asta sorrosta edes siinä tapauksessa, että he ovat saattaneet tehdä yksittäisiä ei-hyväksyttäviä tekoja. Vain niillä, jotka ovat eläneet vuosikymmeniä suljettuna Gazaan tai ottaneet perseeseensä luoteja rodulliseen ylivertaisuuteensa uskovien siirtokuntalaisten aseista, voisi olla sellainen moraalinen tuomintaoikeus.

Olen vittuuntunut niihin maltillis-liberaaleihin tyhjäpäihin, jotka sanovat: ”Siis no, totta kai minä tuen palestiinalaisia, MUTTA” ja aloittavat sitten paskan siitä, kuinka heidän pitäisi käyttää rauhanomaisia keinoja* ja ”mietipä, jos osuisi terrori-isku omalle kohdalle”** ja kuinka kaikkien osapuolten terrorismi on tuomittava*** ja ”väkivallalla he vain menettävät maailman kunnioituksen”**** ja ”kyllähän sinäkin myönnät, että Israelilla on oikeus olla olemassa?”***** ja ”Israel on Lähi-idän ainoa demokratia”****** ja vitun sitä, vitun tätä.

* He ovat kokeilleet rauhanomaisia keinoja lukuisia kertoja vuosikymmenien kuluessa, eikä siitä ole seurannut muuta kuin korkeintaan sen myöntämistä sivulauseessa jonkun poliitikon puheessa, että oikeudenmukainen ratkaisu pitäisi löytää sitten joskus, kun on aikaa ja huvittaa. Ja joka kerta, kun palestiinalaiset yrittävät näitä rauhanomaisia menetelmiä, ne tuomitaan ”antisemitisminä” ja sanotaan, että keksikää jotain muuta, olipa kyse sitten boikottiliikkeestä tai Carlos Latuffin pilakuvista.

** Tällaista tivaavat aina ne idiootit, joiden mielestä palestiinalaiset ihan vain silkkaa orientaalista pahuuttaan alkavat välillä tappaa viattomia ihmisiä. Syyllinen heidän kuolemiinsa on se sionistinen regiimi, joka väkivallan on provosoinut tapahtumaan ruokkimalla vuosikymmeniä väkivallan ilmapiiriä ja tuomalla sen keskelle siviilejä. Enkä kuuntele mitään tekopyhäilyä niiltä, jotka ovat niin kovin huolissaan väkivallasta mutta puolustelevat ja selittelevät parhain päin aina, kun sionistinen regiimi tappaa palestiinalaisia.

*** Paitsi tietysti sionistisen regiimin, koska ”Israelilla on oikeus puolustautua”. Palestiinalaisilla samaa oikeutta ei tunnu olevan. Heidän vain pitäisi aina pitää päänsä kiinni ja odottaa, että se länsimaalaisten liberaalien kunnioitusmittari viimeinkin näyttää, että heidän hyväkseen saa viimein alkaa tehdä jotain.

**** Suurin osa maailmasta on ollut palestiinalaisten puolella alusta lähtien. Se, jonka kunnioitusta liberaalit palestiinalaisille lupaavat, on länsimaalaisten kermaperseiden kunnioitus, mutta mitä vittua palestiinalaiset sillä tekisivät? Väkivaltaisesti vainotut ihmiset eivät janoa jonkun kusipään kunnioitusta vaan sitä, että saavat elää ja voida hyvin. ”Kunnioituksen” voi survoa persläpeen.

***** En myönnä. Yhdelläkään valtiolla ei ole mitään ”oikeutta olemassaoloon”. Se on täysin sionistisen regiimin puolustukseksi keksitty hevonpaskakäsite. Kansallisilla, etnisillä, rodullisilla, uskonnollisilla ”taikka niihin rinnastettavilla kansanryhmillä” sen sijaan on oikeus olla olemassa, ja juuri tätä oikeutta sionistinen regiimi on palestiinalaisilta vuosikymmeniä murentanut. Ja jos valtiolla on oikeus olemassaoloon, milloin ajattelit perustaa Preussin, Neuvostoliiton, Itävalta-Unkarin ja Jugoslavian uudelleen?

****** Paskat on. Jos ”demokratialla” tarkoitetaan monipuoluejärjestelmää ja parlamenttivaaleja, Lähi-idässä on monta demokratiaa (esim. Turkki, Libanon ja Kypros). Ja vaikka ”Israel” olisikin Lähi-idän ainoa demokratia, mitä vittua sitten? Jos ”demokratia” antaa oikeutuksen kansanmurhalle, etniselle puhdistukselle, miehitykselle ja apartheidille, selvästikään ”demokratia” ei ole minkään arvoista.

PS. Näin Iltapaskassa tänään idioottimaisen yrityksen saada tukea sionistiselle regiimille väittämällä, että palestiinalaisten insurrektio ”hyödyttää Putinia”. Siinä on taas se mörkö: ”Putinin hyötyminen”. Pahin kaikista historian painajaisista. En ole koskaan pitänyt Putinista, mutta jos palestiinalaisten yritys säilyä elossa hyödyttää Putinia, HYÖTYKÖÖN. Ukrainalla on sentään armeija, jolla taistella vastaan. Palestiinalaisilla on aliravitsemus ja kourallinen pyssyjä.

***